Ana Sayfa изпратете е-мейл
 
VLF Sender (генератор) / Цена - 4.200 EUR
VLF генератор излъчва нискочестотни вълни и спомага за по качественна визуализация.При съприкосновение с метални обекти, магнитното поле се изменя.Даденото допълнително оборудване може да се използва с различни измервателни прибори и служи за оптимизация на измервателните процеси и по точен анализ на местоположението на скритите обекти.

Използването на VLF генератор заедно със Future Series:

VLF генератор' а като допълнителен прибор, може да бъде използван заедно със Future Series за оптимизация на процесите н търсените обекти.При използванета на тоя генератор се получава по ясна картина-образ на изследваните обекти а също така много лесно се различават метали като злато, сребро, мед, желязо и др.При използванета на VLF генератор' а изображението на обекта в 3D графиката става по ясна, отколкото без него.При използването му вие ще можете да получите значително по качественно изображение на формата и структурите на скритите метални обекти.
 
 
Фигурата в ляво покозва индентифицирания метален обект без да бъде използван VLF генератор.Структората на металния обект не е много ясно и точно.
 
Фигурата в дясно показва същия обект при използване на VLF генератор.Формата на индентифицирания обект и фона е много ясен.

     
 
Използване на уреда;

Комплекта VLF генератор се състои от 4 блока.Всеки един от блоковете се разполага в ъгъла на измерваното поле, съответно всеки един от четирте блока се разполагат във 4 ъгъла на измерваните участъци .Вземете антените от всеки един блок на VLF генератора и ги разположете в 4 те ъгъла на измерваното поле така че разтоянието от блока до антената да бъде приблизително 50 м.След подрежданета на всеки блок, може да започнете изследване на дадения участък с помоща на Future Сериите (радарната система която притежавате) в режим -l Ground Scan.
 
Техническа характеристика
 
 
Работна температура
0 °C – 50 °C
Температура на съхранение
-20 °C – 60 °C
влажност
5 % – 75 %
водоустойчивост
няма
размери
25 x 22 x 17 см.
тегло
~ 7.4 кг.
 
 
 
   
 
 
 
 
Според данните на Фирмата производител - OKM
 
За безплатен каталог. З а цените на уредите
 


 

Rover C II - Görüntülü Sistem,Dedektör,Metal Dedektörler,Toprakalti Görüntüleme Sistemleriokm,minelab,exp5000,gems,cavefinder,examiner,alan tarama, alan tarama,dfs,görüntülü cihazlar,gpr,radar,okm