Gold Maxx Power Gold Maxx Power - със учудващо представяне дори и в минерализирани почви ...

Със Gold Maxx Power
ще намерите нещо по вече от злато ....
 
 
Gold Maxx Power
 

 

Gold Maxx PowerGold Maxx Power

 

Gold Maxx Power e съвършеният детектор за трудни (силно минерализирани*) почви.. Използва специфична честота на търсене (18 kHz), която го прави много чувствителен към обекти, които са много трудни за намиране като монети, самородно злато, бижута и други малки обекти. Gold MAXX Power за да не търсят другите след вас ! Гъвкавите настройки позволяват да пригодите детектора към специфичните почви, благодарение на многотоналния режи, настройката IRON LEVEL (ниво на желязото) и новата настройка IRON THRESHOLD (праг на желязото). Предпочитаме паралелна звукова сигнализация, вместо LCD дисплей поради, специалните способности на човешкото ухо сравнено с LCD дисплея. LCD дисплея не може да дава информация в реално време и не хваща слабите сигнали, които са в близост до други сигнали. Gold Maxx Power аудио-сигнализацията дава индикация в реално време дори на най-незабележимите сигнали. * Използваме термина "минерализирани" почви - за описание на почва, която притежава естествени магнитни свойства или е станала такава поради човешка дейност (железни отпадъци или теракот). Термина не включва морска (солена) вода, която не е магнитна, а само проводима. Нашите детектори използват търсещи глави с широк диапазон на сканиране (Двойно D), и благодарение на геометрията на сондата позволяват по-добро проникване в земята. Опционалната елиптична 24x11 търсеща глава ще подобри работата в срeда с много железни отпадъци. Ще оцените здравината и качеството на нашата продукция. Поради фактът, че металдетектора основно работи в екстремални условия, ние обръщаме внимание на най-чувствителните части. Gold Maxx Power е разработен с качествени компоненти и материали за осигуряване на максимален живот на детектора.

Като еволюция на Gold Maxx XP този детектор е с изцяло нова електроника и функции като :

* Безжични слушалки : трансмитера е вграден в електрониката на новите детектори. Проектирани са с два канала, които могат да се превключват CH 1 или CH 2.
* Променлива честота : с новият превключвател (FREQ SHIFT) е възможно честотите на детектора (Freq. 1 или Freq. 2) да бъдат настроени за намаляване на интерференцията от други XP уреди в близост.
* Нови аналогични филтри за подобряване откриването на обекти в зони с високо желязно съдържание. Ефекта на маскиране от железни предмети е силно редуцирано. Обекти в зони с високо желязно съдържание могат да се откриват значително по-лесно, което позволява по-бързи махове с детектора и по-бърза работа с детектора като цяло.
* Също така са подобрени настройката за чувствителност, които са доста по-прецизни с този модел. Диапазона е разширен, като това позволява фина настройка на чувствителността.
* Gold Maxx Power продължава да бъде многотонален детектор, но потребителя може да определи нивото на желязото с потенциометъра IRON THRESHOLD. Този потенциометър може да се приеме като настройка на обсега за желязото. Той притежава фина настройка от 0 до 20. При 0, всички железни сигнали издават среден тон. Колкото е по-висока тази настройка толкова е по-нисък тона на желязото. Това позволява малките пирони да се засичат с нисък тон, докато по-големите със среден сигнал. Както вероятно знаете, твърде високо ниво на дискриминация, редуцира производителността на детектора. Тази настройка е представена на ниво, подходящо за повечето потребители. Но през повечето време, начинаещите не искат машината им да засича желязо, докато професионалистите използват тази опция за по-добра работа на труден терен. Функциите GROUND, SILENCER, IRON VOLUME (предишно Level) оставят непроменени
* Gold Maxx Power също така е оборудва с нова електроника комбинираща в едно производителност и избор - два аспекта, които са изключително трудно да се комбинират.

ВИСОКО КАЧЕСТВО

* Нова 9” сонда направена от фиброкарбон и нов протектор за нея
* Устойчив кабел, предназначен да компенсира промените при движение
* XP конектор, изцяло водоустойчив
* Лека електроника от ABS . За максимален комфорт може да се носи на колана или под ръкохватката.
* Олекотен детектор с перфектен баланс
* Здрава ръкохватка
"twin lock"
* Долен прът от фибростъкло
* Чантичка служеща за покривало и носене на кръста
* Протектор за сондата, слушалки, FX-01 и чантичка за монтаж на кръста

ОПЦИИ

* Зарядно 240V
* Nimh Акумулатори
* Търсещи глави 27 cm, Елиптична 24x11cm, 38x45 cm и концентрична 25/21cm

СПЕЦИФИКАЦИЯ

* Честота : 18 Khz.
* Режим : С движение
* Многотонална дискриминация в режим на всички метали!
* Микропроцесорен анализ на сигналите
* Усилване на звука за ниските тонове (iron volume)
* Нова фина настройка с “IRON THRESHOLD” позволяваща идентификацията на желязото да е с нисък тон, много прецизно и позволяващо Ви контрол над детектора
* Земен баланс : регулируем
* Заглушител : 3 позиции за ограничаване на фалшивите сигнали
* Безжичен предавател (нова 2 канална версия) вградена в електрониката на новите детектори
* Нов превключвател FREQ SHIFT позволяващ работя на няколко различни XP машини една до друга.
- Промяна на канала на слушалките (ch1/ch2)
- Промяна на честотата на детектора (Freq 1/ Freq 2)
* Подобрена градация на нивото на чувствителност
* Нова мощна , изцяло преработена електроника, комбинираща производителност и високо ниво на чувствителност.
* По-бърза реакция от предишните модели, позволяващо окриване на обекти по-дълбоко и в близост до железни предмети.
* Захранване : 8 Алкални батерии 1.5V AA или акумулаторни NiMh .
* Живот на батериите : алкални 50 часа - акумулатори : 50 часа (2300 mAh NiMh)
* Сигнализация за пад на батериите 


Продуктите ни са със 2 години гаранция.


Моля поискайте безплатен каталог Моля поискайте инф.за цените www.xpmetaldetectors.com
 
 

 Изпратете E-Mail