Eureka Gold
Металдетектор - GPX4500
 

Новият най дълбок детектор на Minelab - GPX4500 благодарение на усъвършенстваните качества във момента е един от най универсалните детектори за злато, лесен за ползване с голяма мощ и добро представяне.
Благодарение на новата SETA Технология- по безшумна работа и по предпазлив към паразитите, работата със тоя детектор е същинско удоволствие.Ако не сте работили с детектор преди, това няма да е проблем за вас защото с автоматичните функции и предварителните направени настройки ще ви направят експерт при работа със тоя детектор.По безшумен, по остър сигнал при индентификация на целта, подобрена дискриминация и още по вече новости.


 
 
Ползувателите на металдетектора GPX4000 вече колко е полезно да имат предварителните настройки на прибора за различни техники на търсене.Във GPX4500 има добавени две нови настройки - Enhance и Sharp

Enhance
;
Прилича на Sensitive Smooth Timing и едновремено със това прави по дълбоко търсене, при предмети със по-малък обем и при предмети със по-голям обем дава по остър сигнал.
Sharp; е подхадящ за замърсени почви и може да се използва за точно целеуказание. Конструкцията на усилвателя и използването на висококачествен компонент розволява по ясен тон на сигнала.

Със модовете за търсене които са програмизани отпреди няма от какво да се безпокоите.Само със едно натискане на бутона детекторът ви ще бъде готов за търсене.Към модовете .Genel(Главен), Deep (Дълбок), Custom (Индивидуален) са прибавени 4 нови мода като ;Високи минерали (Hi Mineral), Високо количество на отпадъци (Hi rash), Patch и
Test A мод за тестване..
 

Нови функции

 

*GB (Земен Баланс) при неминерализирани почви - изключване

Заедно със функцията нормален специфичен земен баланс сега имате и допълнителна функция за почви които не съдържат минерали и при които няма нужда от земен баланс, това е GB off (Затворен Земен Баланс).Със тая функция вие ще постигнете по голяма дълбочина и заедно със това ще имате по голям успех.

*Осветление на екрана ; през деня и през ноща може да видите екрана без затруднение.

*Stabilizer; контрол на звука - При неминерализирани почви увеличението на Stabilizer' а ще ви помогне да чувате по ясно ниските звукове които идват от дълбоко.При минералните почви увеличаването на Stabilizer' а ще спомогне за по ясен звук.

* Звук на обекта (Target Volume)

*Подобрена дискриминация
Това е единствения метал детектор който при високозамърсени почви със своята одобрена дискриминациона функция отделя безценните метали без да губи от своята дълбочина.С предварителното програмиране Hi trash мод (висока ст.на замърсеност)-успешна дискриминация.Продуктите ни са със 2 години гаранция.Моля поискайте безплатен каталог Моля поискайте инф.за цените www.minelab.com
 

 Изпратете E-Mail